Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok
     
 
 

  Milí návštevníci, rada Vám predstavujem naše ďalšie Poradenské fórum, ktoré sa týka zdravia našich detí.
Poradenské fórum je určené všetkým stratou dieťatka postihnutým rodičom, ktorí dostali do daru ďalšie detičky.

Zodpovedané budú otázky súvisiace so zdravím dieťatka, jeho výživy a starostlivosti o dieťatko.
Taktiež je možné pýtať sa na ťažkosti a problémy predčasne narodených detičiek, detičiek so srdečnými vadami, s detskou mozgovou obrnou, či s rôznymi dedičnými chorobami.

Diskusia v tomto fóre sa môže rozvíjať i o problematike: ako riešiť smútok a nenaplnené očakávanie dieťatka, ktoré práve stratilo svojho túžobne očakávaného súrodenca.

 


    |     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

  Titel  Autor  Datum 
 Drobcek
 Michaela   14.04.2006   22:29:01 
 RE: Drobcek
 Kamila   15.04.2006   14:54:40 
 RE: Drobcek
 Michaela   15.04.2006   22:30:07 
 RE: Drobcek
 Kamila   26.04.2006   20:29:26 
 RE: Drobcek
 Mirka   07.05.2006   14:07:02 

  Titel : RE: Drobcek
Autor: Michaela  ()     Datum:  15.04.2006 22:30:07

Dobry den pani doktorka.Som velmy rada, ze ste mi odpisali na list. Budem sa snazit vsetko popisat. Okrem nasej detskej lekarky chodievame aj do poradne pre rizikove deti, kde jej vzdy beru krv na kontrolu. Nemam presne vysledky z krvnych testov , ale podla toho co nam hovorila doktorka mala vzdy nizke zelezo(malo zeleza) na to bereme Maltofer neskor zistili aj nizsi obsah vapnika a fosforu. Pri poslednej kontrole krvy sa tieto hodnoty zlepsili, ale mala o nieco vyssi cukor. Boli sme poslany aj na sonograficke vysetrenie ktore bolo neg.
Za den vypije cca 3 l. tekutiny (poväcsine caju) viem ze si budete mysliet ze koli caju odmieta jedlo,ale neni to tak. Lebo uz sme skusili vysadit uplne caj, ale vysledok bol nulovy. Ona si sem tam dzobne a ak jej zachuti tak si da cca o dve tri lyzicky viac a potom uz vobec nechce a pyta si caj. Ked sa nas pytaju co ma oblubene jedlo tak nema oblubene jedlo, dokoca ani sladke ani nic.
Popiseme Vamm cely dnesny den co zjedla. Rano o 6 hod.vypila 70ml kakaa so Sunaru o 12:30 tri kusocky mäska kuracieho velke asi 1cm, o 15:00 50ml mliecka sunaru o17:30 dve bobulky hrozienka cerveneho. a Vecer vypila ani nie stovku kase. Robim jej instantnu kasu sUNARKA cokoladova s prichutou pomaranca a este jej vzdy do toho primiesam sunar mliecko.to je jedina kasa ktoru vypije. Dnes strasne plakala lebo nechcela pit tu kasu.Pani doktorka mi sme to uz skusali aj po dobrom aj krikom ale to je este horsie.
Co sa tyka stolice- kaka vcelku normalne az na podiv podla mna casto ked nic nepapa.je to kazdy den niekedy aj dvakrat za den. mava tvrdu stolicu ale aj niekedy riedku a niekedy je aj taka do zelenkava. Teraz ma naúpadlo ze jej robili testy na celiakiu ak to dobre pisem ale boli neg.aj na alergiu kravskeho mliekA tiez to bolo negativne.Ekzem nema ani nijake ine kozne ochorenie.
moj manzel meria 187cm a vazi 75kg ja meriam 168 cma vazim 62kg. Ani ja ani moj manzel sme v detstve nemali taketo problemi. Pani doktorka to co robi nasa Michellka pri jedeni clovek tazko pochopi ak to sam nezazije alebo ju nevidi na vlastne oci.ona ma vyslovene odpor k jedlu ale ani sme ju nikdy nenutili . To ma proste od narodenia ako som Vam uz pisala ze odmietala mliecko.Popravde vam poviem ze mi vobec nevadi ze je malinka a malo vazi ale aby papala lebo sa bojime aby sa jej nieco nestalo. Aby sme nieco nezanedbali. nevienmci som vam uz pisala ale sme objednany aj ku Gastroenterolgicke od februara a termin mame az 13.6.2006 tak je dlha cakacia doba.K tomu papaniu este vcera mala na obed spenat ked to nechce jest lyzicou tak jej to davam do flase ale ani to nepomaha.skusala som jest aj s inymi detmi ale nic. Uz sme v koncoch uz nevieme ako to do nej natlacit. Najnovsie zacala vypitovaT JEDLO napriklad banan vola ho bai ale ked jej ho otvorite tak ho nechce alebo si kusne a potom si to vyberie A ZAcne krmit mna alebo tatina.a to je tak zo vsetkym vsetko len pootvarame v domneni ze snad jej to zachuti a bude to papat ale vzdy to skonci iba pri otvoreni.to je asi tak vsetko co ma napadlo . som naozaj velmi radaze sa snazite vyriesit nas problem DAKUJEME. aj mi Vam prajenme Pekne sviatky.

  Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: